Shopping :D

Ja, i dag har jeg shoppet. Noe jeg føler jeg gjør litt for ofte. Ikke at jeg har vondt av det. Men lommeboken har, og jeg vet ærlig talt ikke hvor mye plass jeg har igjen i skapet mitt. Men, jeg trenger flere bukser, ettersom de jeg har er for små eller veldig slitt. Og jeg tregner noe til å ha på meg nå som det går mot kaldere tider, og jeg er blitt litt forelsket i store strikkegensre (ikke si det til mamma, da bare strikker hun den til meg). Men, her er dagens kjøp, minus skoene, de er en venninnes. Men de er superkule da. Dere kan sjekke ut bloggen hennes her! Hun er en veldig flonk blogger syntes jeg, selv om hun godt kan blogge litt oftere :P

Well now, back to the outfits of the day

.

Dette er da det jeg har kjøpt. Ser koselig ut, eller hva?

Dette er da en 50% polyester 50% bomulls genser i lysebrun som er kjempekoselig. Busen er døds komfortabel og jeg elsker den. Skoene syntet jeg er awsome, men jeg har liknende, så det er et plaser på såret. 


Og her. Syntes jeg ser litt ut som en hollywood stjerne ute å går :P

Dette er da en gammel buske som jeg kjøpte på Carlings for et år eller så siden og ikke har brukt på en stund. De røde conversene er kjøpt i USA og passet godt med de røde detaljene på toppen. Toppen er en Snøhvit topp kjøpt i Walt Disney World i ferien og etterlater meg og alle stedene jeg går som et glitrende juletre... Underarmen min er helt rød av glitter, og da har jeg prøvd å børste mesteparten bort.

 

Det var min produktive dag, hva med deg? Du gjort noe gøy?

Reena -

6 kommentarer

IztaY

29.aug.2011 kl.23:26

Hum, la meg se. Jeg var med deg:P Likte den "kunne blogget oftere" btw. Den svei, ass :P

Reena

29.aug.2011 kl.23:28

IztaY: Bare fordi dine innlegg underholder meg ;) Og fordi du som oftest skriver om noe som interesserer meg :D

cchocolate

30.aug.2011 kl.15:33

fine ! :))

Aud Fredriksen

30.aug.2011 kl.18:36

Kjempe fine sko! Likte dem veldig godt (:

Carmensplace

03.sep.2011 kl.09:49

Fine kjøp!:)

Izta Y

06.sep.2011 kl.20:43

SV: Both blogs?? :)

Skriv en ny kommentar

Reena

Reena

17, Bergen

Dette er min blogg. Jeg blogger om litt av hvert. Alt fra å sette sammen antrekk til å vise mine egne bilder. Håper den faller deg i smak.

Kategorier

Arkiv

hits