Disney

Jeg har alltid hatt, og kommer alltid til å ha en plass i hjertet mitt til disney. Jeg elsker måten filmene tar deg inn i en verden hvor du ikke tenker på ditt eget liv, men du bare lever deg inn i verdenen til karakterene i filmen. Jeg har masse eventyr bøker i bokhyllen min, og jeg skulle av hele mitt hjerte ønske jeg kunne tegne Disney sine karakterer.

Disney er en inspirasjon. If you can dream it, you can do it -Walt Disney. Dette er inspirerende på så mange måter. Du kan gjøre hva som helst hvis du bare vil det selv. Selv venter jeg på at min egen prins skal komme å kysse meg, men det er bare min drøm. 

Jeg har forskellige favoritter når det kommer til disney. Jeg ELSKER Skjønnheten & Udyret, fordi de er et par som ikke kysser en gang og bestemmer seg for å gifte seg. Det er en historie som er så vakker og nyderlig, og sangen Tale as old as time gir meg frysninger nesten hver gang jeg hører den. 

Jeg ønsker sterkt å kunne få en jobb i Disney World etter videregående, men etter hva jeg har hørt så sist gang de tok inn folk, kom det inn TO! folk fra Norge, og jeg vet ikke om jeg er så god. Men Disney er drømmen. 

Bilde fra Beauty and the Beast

Hva er din favoritt Disney film? Og hvorfor?

Reena -

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Reena

Reena

17, Bergen

Dette er min blogg. Jeg blogger om litt av hvert. Alt fra å sette sammen antrekk til å vise mine egne bilder. Håper den faller deg i smak.

Kategorier

Arkiv

hits